lokalet Mobil

Askim Selskapsmat AS Askim / Østfold

Huset Gilje har sine røtter tilbake til 1913 da AB Aarsten tegnet denne berømte villaen. Byggmester Jensen stod for oppføringen av huset som ble bygget for Askims høyt verdsatte lege Dr. August Ulland

Alkoholservering
Alkoholservering
Bankterminal
Bankterminal
Bartender
Bartender
Matservering
Matservering
Rejngjøring
Rejngjøring
Søppeltømming
Søppeltømming
Stoler
Stoler
Bord
Bord

Beskrivelse:

Oppdekking

- Bord dekkes i ønsket formasjon med følgende:

o Duk, Dunicel (tung papirduk med naturlig fall og tekstur)

o Porselen

o Glass

o Bestikk

o Kandelaber/lysestaker/telys

o Servietter

 

 

Blomster

- Blomsterdekorasjoner må ordnes selv i den grad man ønsker.

- Ved minnestund blir bordene pyntet med singelrose på hvert bord.

 

 

Servitører

- Servitører er inkludert, ved bestilling av 3-retter og buffet, i 4 timer.

o Ved 3-retter beregnes 1 servitør til ca 15 gjester (antall kan endres).

o Ved buffet beregnes 1 servitør til ca 20-25 gjester (antall kan endres).

o Servitørene starter 30 minutter før gjestene er beregnet til å ankomme.

o Ved forbruk utover 4 timer/servitør faktureres 330,-/t/servitør.

 

 

Alkohol

- Kun medbragt alkohol er kun tillatt dersom det er søkt og innvilget Askim kommune om en privatambulerende skjenkebevilling.

 

 

Mineralvann og alkoholfritt

- Mineralvann, alkoholfritt øl og div. varer fra Askim Frukt og Bærpresseri er disponibelt og tilgjengelig på Gilje. Forbruk faktureres etterskuddsvis. Priser står på mineralvannskapet i festsalen. Medbragt er ikke tillatt.

 

 

Utvask

- Normal utvask er inkludert i pris per kuvert. Spesiell tilgrising av interiør/eksteriør faktureres etterskuddsvis per forbrukte time. Opprydning/vask av glitter og konfetti inngår ikke i normal utvask.

 

 

Lokalet

- Lokalet disponeres fra kl 12 til kl 03 dagen arrangementet skal holdes. Selv om lokalet kan disponeres fra kl 12 betyr ikke dette at lokalet er dekket, vasket og klart for arrangementet. Slike forberedelser vil foregå helt frem til servitørene ankommer ca 30 min før arrangementet skal starte. Dersom lokalet må være klart vesentlig tidligere må dette gis beskjed om per mail (post@askimselskapsmat.no).

- Dersom lokalet ikke er tilfredsstillende ved ankomst må dette tas opp umiddelbart med ansvarlig servitør, eller annet personale.

- Ved bestilling av 2-retter tilkommer et gebyr for lokalleie på 30,-/person.

- Gratis wifi er tilgjengelig på Gilje. Passord står på router i festsal.

 

 

Antall

- Et estimert antall skal meldes 1mnd før arrangementet. Dette på grunn av vaktliste for servitører, og grov planlegging av innkjøp mm.

- Endelig antall, samt hvilke allergier kjøkkenet må ta hensyn til, skal meddeles senest 7 dager før arrangementet.

 

 

Avbestilling

- Avbestilling 8 uker eller tidligere, medfører ingen gebyr.

- Avbestilling mellom 8 uker og 4 uker, medfører 3.000,- i gebyr.

- Avbestilling mellom 4 uker og 1 uke før arrangementet, 40% av estimert salgsinntekt.

- Avbestilling senere enn 7 dager før arrangementet, 80% av estimert salgsinntekt.

 


Se Booking muligheter



Se Produkter


Velg start dato for booking


Din bestiling:



Velg ønsket betalings måte:
* Betaling vil skje når tjeneste er levert og annonsøren iverksetter betalling.
Faktura Kort Vipps Kontant Avtale

Ved å trykke bestill, reserveres din bestilling til annonsøren har godkjent. Du får egen epost når booking er klar.




Ved å bruke denne siden godkjenner du våres avtalevilkår, disse kan du lese her

Avtalevilkår


Selskapslokale

Catering

Konferanserom



Bilde
Bilde
Bilde

Veibeskrivelse

Vammaveien 33




Send mail direkte til Annonsør:


* Navn:

* Epost:

Telefon:

Din melding: